Neodymium Magnets lan Magnets Piranti

15 taun pengalaman Industri

10 taun pengalaman Export

Pass Certificate En71, ASTM-F963, CPC, CSPIA

Vision Kita: Magnets supaya urip sing luwih apik!

misi kita: Kanggo dadi No.1 donya biaya dhuwur efektif supplier produk magnet kuwat adat-digawe

Certificate kita

Certificate kita
Certificate kita
Certificate kita
Certificate kita
Certificate kita