Магнет од неодимиум Магнети и уред

15 години производство искуство

10 години искуство на извозот

Лозинка сертификат EN71, ASTM-F963, CPC, CSPIA

Нашата визија: Магнети дозволувајте живот подобро!

Нашата мисија: Да се ​​биде број 1 во светот високо ефективни нарачана силен магнет производи снабдувач

нашите сертификат

нашите сертификат
нашите сертификат
нашите сертификат
нашите сертификат
нашите сертификат