Magnet Neodymium dhe Magnet Device

15 vjet përvojë prodhimin

10 vjet përvojë të eksportit

Pass Certificate EN71, ASTM-F963, CPC, CSPIA

Vizioni ynë: Magnet le të jetë më të mirë!

Misioni ynë: Për të qenë Nr.1 ​​bota kostoja e lartë efektive me porosi produkte të fortë magnet furnizuesi

Certifikata ynë

Certifikata ynë
Certifikata ynë
Certifikata ynë
Certifikata ynë
Certifikata ynë