Неодимиум Магнетс анд Магнетс Девице

15 година Производња искуство

10 година извоза искуство

Пасс Сертификат ЕН71, АСТМ-Ф963, ЗКП, ЦСПИА

Наша визија: Магнети пусти живот бољим!

Наша мисија: Бити светски број 1 високо исплатив цустом-маде јак магнет производи добављача

Наш сертификат

Наш сертификат
Наш сертификат
Наш сертификат
Наш сертификат
Наш сертификат